Yeşilyayla Şöhret Ana İlkokulu
YEŞİLYAYLA MAH. YEŞİLYAYLA KÜME EVLERİ NO 7 YAKUTİYE / ERZURUM

VİZYON

Okulumuz;Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitim kurumudur.

MİSYON

Öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onalar 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.

Kütüphane Kitap Sayısı :600
Öğretim Şekli :TAM GÜN UYGULAMASI YAPILIP TEK SINIF BULUNMAKTADIR. BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF UYGULAMASI İÇİNDEDİR.

Öğretim Şekli

DERS SAATLERİ BAŞLAMA: 8:30 / 11:55 BİTİŞ : 12:30 / 14:10

OKULUMUZ SOBA İLE ISINMAKTADIR.

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Uydu İnternet (VSAT)

İL MERKEZİNE UZAKLIĞI: 20 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI: 18 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

MAHHALLEMİZ İLÇE MERKEZİNE YAKIN BİR YERDEDİR. KİRALIK EV BULUNMAMAKTADIR. MAHALLE 104 HANEDİR. ANAYOLA UZAKLIĞI YAKLAŞIK 5 KM´DİR. YERLEŞİM YERİNE TORTUM YOLU ÜZERİNDE GÜZELOVA MAHALLESİ GELİNDİĞİNDE SOLA DÖNÜLEREK YOLGEÇTİ MAHALLESİ İÇERİSİNDEN GEÇİLEREK GELİNEBİLMELTEDİR. AYRICA UMUDUM MAHALLESİ´NDENDE MAHALLEMİZE ULAŞMAK MÜMKÜNDÜR.